Projektioner

Jeg skaber og afvikler lysværker, som er baseret på tegninger og lyd.

Værkerne tager ofte et aktuelt emne op. Stedet, vejret og stemningen på dagen spiller med i oplevelsen. Værkerne fungerer som et spektakulært kunstspor til events og festival’er, men kan også stå alene. Hvert værk tager 12-15 minutter, men behøver ikke at blive set i sin helhed. Lysværkerne appellerer både til de hastigt forbipasserende i gadebilledet og dem, der søger lidt mere dybde. Se et par eksempler her:

Krigens skygger, et værk om at leve med krig i Europa. Afviklet til Køge Kyndelmisse, 2023. Lysdesign: Ole Samsøe. Læs mere om værket her

Stjerneskær, Roskilde Domkirke. Værket baserer sig på kirkens 600 år gamle træskærerarbejder. Vist i anledning af Unesco World Heritage Day, 2022. Med Ole Samsøe. Læs mere i værkintro og presseomtale

KÆRE GUD på Himmelske Dage 2022 med Bobby Salomon Hess og Ole Samsøe.
Værket handler om danskernes forhold til bøn – hvad enten de er ateister, kristne, muslimer eller noget fjerde. Værket er desuden vist på Helligåndskirken i København under Copenhagen Light Festival 2023.

[købənˈhɑwˀnsg] på Copenhagen Light Festival, Nikolaj Kirke & Kunsthal 2022 med Bobby Salomon Hess og Ole Samsøe. Værket handler om københavneridentitet og lyden af byen.

Coronarefleksioner på Roskilde Lysfest 2021 med Bobby Salomon Hess og Ole Samsøe.
Værket handler om de underlige måneder, der blev til år, hvor coronapandemien hærgede. Hvor hele verdens befolkning var isolerede, hjemmearbejdende, syge – og i nogle tilfælde lykkelige for at få en pause fra hverdagens stress og jag. Genopført til Roskilde Lysfest 2022.